Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Červená řepa a její nežádoucí účinky - Šťáva z červené řepy a mrkve

Šťáva z červené řepy a mrkve

Ingredience: 4 středně velké mrkve, 1 větší červená řepa, 1/2 citronu, 1 lžička medu, několik kapek oleje, voda na doplnění do 3 dl nápoje

Technologický postup: Očištěnou mrkev a červenou řepu odšťavníme pomocí odšťavňovače a smícháme s ostatními surovinami. Šťávu pijeme vždy čerstvou. Při chudokrevnosti si tuto šťávu připravujeme opakovaně. Nápoj má také pozitivní preventivní účinek proti mnoha onemocněním.

Tuto šťávu je vhodné si připravit a konzumovat ihned po ránu, a to ještě před snídaní. Druhý nápoj je vhodné konzumovat po 17. hodině. Pozitivní účinky se dostaví během krátké doby. Nápoj se musí konzumovat ihned po přípravě, není vhodné jej skladovat.

Zdroj: Červená řepa a její nežádoucí účinky
Zveřejněno: 24.8.2017



SiteMAP